Lámpaernyő készítés,tervezés


Lámpaernyő készítésben 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Megvalósítjuk elképzeléseit, ötleteit, vagy megtervezzük a lámpához, környezethez illő, ízlésének megfelelő ernyőt.

Anyagok és díszítők széles választékából kiválaszthatja nálunk az Önnek legjobban tetszőt. Amennyiben még különlegesebbet szeretne, lámpaernyőt hozott anyagból is készítünk. Így a lámpaernyő a függönnyel vagy ágyterítővel azonos anyagból készülhet.


            Lakásvilágítási, lakberendezési tanácsadás


Segítségére leszünk a megfelelő lámpa és lámpaernyő kiválasztásában, hogy a tökéletes műszaki megoldások mellett a a helyiség fényei is harmónikusak legyenek. Igény esetén helyszíni felmérést is vállalunk.


            Lámpaernyő javítás, áthúzás


Elpiszkolódott vagy sérült lámpaernyőjét áthúzzuk, kijavítjuk, vagy amennyiben ez már nem lehetséges elkészítjük annak pontos mását.


              Lámpa gyártás, tervezés


Készítünk fali világítótestet, óriás lámpaernyőt a hozzá való lámpával együtt, világító falat, komplett design lámpát, elsősorban éttermek, szállodák, belsőépítészek részére.


              Lámpák helyszíni szerelése


Megrendelőik kérésére, az általunk készített lámpákat és ernyőket a helyszínen felszereljük.


              Lámpa javítás, korszerűsítés


Régi vagy tengerentúli lámpák aktuális EU szabványnak megfelelő javítását, teljes átszerelését elvégezzük.              Antik lámpa felújítás


Antik lámpatestek teljes, igény szerinti felújítását vállaljuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK